Salı, Kasım 06, 2007

Biraz İş



Kendime yeni bir not defteri tutma zamanım geldi. Üniversitenin vize-final tarihlerinden, yetiştirilecek projelerden sonra yepyeni işleri yazacağım bir defter bulmalıyım. Daha önceden tasarımını yaptığım pijamaların satışa hazırlanmasında ve satılmasında(Rus müşterileri anlayasam da) görev alınca son beş günümü öyle yoğun geçirdim ki sayfaya yazacak vakit bulamadım. Bugun eve biraz erken gelmemden yararlanarak sayfayı yenilemek istedim ama bu defa da kardeşim yeni açılmakta olan yemek siparişi sitesine gelen siparişleri kontrol etmemi istedi. Ben meşgul. Ben yorgun. Ben mutlu.

2 yorum:

Sera dedi ki...

Canım çok sevindim işlere el atmana. Yazdığın kadarıyla mutlusun çok sevindim.Hayırlı olsun.Destek olman baban için çok gurur vericidir eminim.Mesleğini yapıyorsun ne mutlu sana tekstili sahiplenip eminim hakkını veriyorsun. Artık zinciriniz daha kuvvetlidir.Bence de defter şart hem de kalın bir defter ki bu uzun yolda neler hallettiğini ve başardığını göresin.

Zeynep dedi ki...

Seracım işlere el attım sayılmaz. Ben kendim için farklı bir iş hayatı planlıyorum. Sadece birkaç günlük yardım diyelim.