Cuma, Aralık 14, 2007

Örmeden Aksesuarlar


Dün karşılaştığım bu derginin kapağına daha ilk görüşte vuruldum , ofisteki işlerin yoğunluğu nedeniyle akşam kendime tatil ilan edince yazmak bugüne kaldı. Örmeye olan hayranlığım nedeniyle mi, böyle sempatik bir duruşun bana bakın demesi nedeniyle mi çok sevdim bu dergiyi tam karar veremedim ama içindekileri görünce haklı olduğumu anladım. İnterweave press 'in dergilerinden biri olarak piyasaya çıkan 'Knitting little luxuries' ın yeni sayısına buradan ulaşabilirsiniz. Almadan önce içine bakma fırsatı da tanımışlar.

6 yorum:

NiNo dedi ki...

blog mansetten koptum geldim
tutmayin beni break break tutmayinnnnnnnn cekilin carpicammmmmmmmmmmmmmmmmmm

cok gucel cantaaaaaaaaaaaa

Eya dedi ki...

Zeynepcigim...

ayfani yeni kesfettim, harika hazirlamissin.Biraz pastalardan,yemeklerden uzaklasmak iyi geldi.Cok güzel fikirler,tasarimlar sergilemissin.Bende blog dünyasinda yeniyim.Beklerim...
Sevgilerimle..

Zehra

Zeynep dedi ki...

Nino hoşgeldiin:) her zaman beklerim.
Zehra'cığım teşekkür ederim, senin sayfanı da çok başarılı buldum. Muhteşem görünüyorlar.

Tijen dedi ki...

Evet çok sevimli bir duruş Zeynep'ciğim ama sanki eller ve ayaklar uyumsuz gibi. Ne bileyim, ayaklar sade bir genç kızı düşündürüyor ama ellerdeki yüzükler biraz süsüne düşkün, biraz daha ilerlemiş bir yaşı ifade ediyor gibi. Saçmalıyor muyum yoksa?

Zeynep dedi ki...

Doğru bir tespit Tijen'ciğim bence de biraz öyle, ayakları sade yaparak örgülere dikkat çekmeyi amaçlamışlardır herhalde diye düşündüm. Tabi fotoğraflarına hayran olduğum Üstadım daha iyi bilir.

Berceste dedi ki...

Çok masum bir duruşu var, o yüzden etkili oldu belki de... Merak ettim şimdi ben de!