Çarşamba, Ocak 02, 2008

Çay Isıtıcı 'Tea Pot Warmer'



Geçen yazıda Berceste'nin mumlara dikkatimi çekmesi üzerine internette araştırmaya başladım ve yeni bir tasarımla tanıştım. Benim bundan yıllar önce sadece mum merakımdan dolayı kutularla aldığım mumları her elektrik kesildiğinde kullanmama rağmen tam olarak nerede kullanıldığını yeni öğrenmiş bulunuyorum. 'Tealight' mumların özel ismi olmakla birlikte çay ısıtıcı olarak kullanılan 'Teapotwarmer' bizdeki semaverin yerini tutamasa da minik bir çay keyfi için harika görünüyor.

8 yorum:

NiNo dedi ki...

cok guzelmissssssss

NiNo dedi ki...

cok guzelmissssssss

Eya dedi ki...

Merhaba Zeynepcigim...

Bu çay ısıtıcısından benim de var.Acaip memnunum. Aslında bizim usul demleme doğru değılmış.Benimkinin üzerınde süzgeçi var,içine bir tutam çay koyup sıcak suyun içine bandırıyorsun ve bir süre sonra yukarı kaldırıyorsun,çay mum ışığında soğumuyor ve keyifle içiyorsun.Paylaşmak istedim...

sevgilerimle

zehra

Sera dedi ki...

Canım arkadaşım bu çaydanlık ve mumlarını görünce seninle içtiğimiz çayları ne kadar özlediğimi farkettim. O kadar güzel ve iç ısıtıcı bir fotoğraf yayınlamışsın ki bu karlı havayı tamamlıyor.Ellerine sağlık.

Zeynep dedi ki...

Pino, teşekkür ederim.

Zehra, paylaşımın için çok teşekkürler ben de buralarda var mı diye merak etmiştim. Nereden bulabileceğimzi de söylersen sevinirim.
Sera, ben de ilk içtiğimiz çayı hatırladım şimdi, Kampüs cafe'de yurtdışı planlarımızın eşliğinde. Çok teşekkür ederim Sera'cığım.

Berceste dedi ki...

Hah bak işte bunda kullanılan mum senin bir önceki yazında olandan. İsim buradan geliyor :)

Adsız dedi ki...

Merhaba hayatım,

geçen yaz anneciğime gittiğimde sabah kahvaltıda sofraya buna benzer birşey koydu. Alttan mumla ısıtma.. Bayıldım. o günden beri aklımda o tür birşey yapacağım ama beceremedim hala.

Çok kullnaışlı oluyor gerçekten...
:)

www.misssgibi.com

Adsız dedi ki...

Zerrin'ciğim Merhaba,
Kendimizin bunu oluşturma fikri çok sıcak geldi. Ben de bir düşüneyim.