Pazar, Ocak 06, 2008

Mini Saksıda Çiçekler


Kendisi küçük ama etkisi büyük olan bu çiçeklerin lavanta olanlarından bir hediye aldım geçen günlerde . Natural Creations'ın ürünleri olan bu minik saksıları Tepe Home'da bulmak mümkün. Resimdekilerin isimlerini araştırmama rağmen tam bir bilgiye ulaşamadım ama aslanağzına benzettim. Çalışma masasında motivasyonu arttırması için hediye edilmiş olması sebebiyle ben de bu amaç için kullanmayı düşünüyorum.




Beni mutlu eden bir başka şey ise değişik sebze ve otlarla salatalar denemek. Dün gittiğimiz bir pizzacıda istediğim Garden Salata'da daha önce tatma fırsatı bulmadığım kırmızı marul ile tanıştım. Tatmaya cesaret edemediğim bir ot daha vardı ama bunu birlikte gittiğim arkadaşıma hiç belli etmemeye çalıştım, çünkü o salatayı yiyemeyeceğimi düşünüyordu. Sonunda sebze sevmeyen birinin bile tadına bakmak istemesi ayrı bir mutluluktu.


8 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

çiçek çok güzel, hediye olanlara biraz daha özenli bakıyoruz.Bu arada balıkağzı için biraz fazla yuvarlak sanırım.

Yaren dedi ki...

D A V E T I Y E

Merhaba arkadaslar, bu gün saat 14.00 te Türkiye saati ile 15.00 te AYYA Bayan blogcular kahvesinin acilisi var.Tüm blogcu arkadaslari davet ediyoruz,buyursunlar.

Aynur Yaren

www.ayyachat.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Cocukla cocuk, teşekkür ederim, ben de tam olarak bir türe benzetemedim aslında.

Adsız dedi ki...

hayirlihaftasonlari canim

Zeynep dedi ki...

Saolasın Seniha'cığım sana da.

Tijen dedi ki...

Kardeleni andırıyor, değil ama...

Berceste dedi ki...

Snowflakes'e benziyor çiçekler.
Bknz:http://en.wikipedia.org/wiki/Leucojum

Zeynep dedi ki...

Tijenciğim evet kardelen'e ne kadar benziyor değil mi.

Berceste,Snowflake kelimesini kartanesi olarak çevirmek doğru olur mu bilmiyorum ama bunlar onlara çok benziyor bence de. Yetiştin yine imdadıma.