Çarşamba, Ocak 16, 2008

Zeytin İkramı

Geçen gün radyoda çevre dostu bir yaşam için tek kullanımlı ürünlerden kaçınmamız gerektiğini dinlememe rağmen her geçen gün kullan-at yaklaşımının hayatımıza daha da çok girdiğini görmek çevremiz konusunda biraz düşündürdü. Bu ürünlerden biri ise yurtdışında partilerde en çok kullanılanlardan biri olan zeytin servisi. Ben misafirlere zeytin ikram edildiğine hiç rastlamadığım için biraz değişik buldum bu tasarımı.


Bir süre ara veridiğim spora tekrar dönünce yandaki koltuklara uzanıp yatma ihtiyacı duydum bugün. Amazon'da rastladığım bu fasulye koltuklar Sevgili Ümran'dan öğrendiğim kadarıyla ünlü Alman oyuncak firması Nici'nin ev tasarımlarıymış.



4 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

zeytini zeytinyağı içinde, limonlu ve pul biberli severim ben. tek kullanım konusunda haklısın, bireysel hayatlar çoğaldıkça bu tür ürünlerde tasarlanıyor doğal olarak

Zeynep dedi ki...

Çocuklacocuk gerçekten zeytin kendini zeytinyağının içinde buluyor. Ben ona bir de kekik eklerim.

bir dilim bir tutam dedi ki...

Burada satilan zeytinliklerde az cok buna benziyor.Almanlarin zeytin yeme kültürü olmadigindan zeytini sadece ya pizzada bir iki tane yada ickide bir tane kullandiklari icin böyle bir sey tasarlamislar.Sana bir sey dayha söyleyim :15 yil bir dükkan islettim zeytin ,peynir, tropikal sebze ve meyva cesitleri-Almanlar zeytini geecek kisi sayisina göre aliyorlardi biliyormusun-yani 5 kisi 5 zeytin misali-Eger bir önceki müsteri 1 kg almissa gözleri görülmeye degerdi....

Zeynep dedi ki...

Serap,elma ve portakal için tek tek satıldıklarını duymuştum ama zeytin için çok şaşırdım. Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler gerçekten. Eğer yurtdışında zeytin almam gerekirse biraz az sayıda almaya dikkat ederim.