Pazar, Mart 30, 2008

Bahar Tasarımları





The Land of Nod'un sayfasındaki çocuklar için düşünülmüş ürünlerin arasından büyüklerin işine de yarayacak şeyler yok değil. Baharın gelmesini en çok piknik yapmak ve bahçelerde zaman geçirmek için istediğimden dolayı olacak sitede yukarıdaki resimler dikkatimi çekti. Baharın gelişiyle birlikte bahar yorgunluğu ve bahar nezlesi ben de kendini hissettirse de 'realage' sitesinden bunun bahar ile birlikte pozitif ve negatif iyonların artmasının bir sonucu olduğunu ve bizim daha aktif olmamız için gerçekleştiğini ama eğer vitamin eksikliği varsa bu şekilde kendini gösterdiğini öğrendim. Ben de bu aralar yediklerime daha bir dikkat etme kararı alarak bol vitaminli mevsim sebze ve meyvelerini çikolata ya da bisküvilere tercih etmeye başladım.











Land of Nod 'un hem büyükler hem küçükler için bir tasarımı da yandaki sandalye. Küçükler çok çabuk büyüyor ne de olsa. Kullanım çeşitlerini buradan görebilirsiniz.

4 yorum:

NiNo dedi ki...

canim ya bu sallanan sandalye ben hamile kaldigimdan beri hayalim kim bilir belki bir gun alirim nedersin :)

Neşeli Sesler dedi ki...

Gerçekten çok hoş şeyler bunlar....
Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum

Eya dedi ki...

zeynepcigim merhaba...resimlere bakarken icim acildi, bahar gelse de atsak kendimizi yesilliklere...sevgilerimle


zehra

Cocukla Cocuk dedi ki...

önce çimlerin üstünde bir güzel piknik yapmak arkasından da üstteki fotodaki şezlonga oturup kitabımı okumak istiyorum...bahaar gel artık:))