Cumartesi, Mart 22, 2008

Bir küçük masal

Bir varmış bir yokmuş....

Gündüzleri çalışıp, rüyalarında işe devam eden bir kız varmış. İş gezileri ile sınav tarihlerini birbirinden ayırmaya çalışır, sınavlara çalışmak için zaman ararmış. Bir yandan da blogu için yeni fikirler bulup bunları paylaşamamanın üzüntüsünü yaşarmış. Komşularını ziyaret edemediği için onları merak eder ama bakmaya fırsat bulamazmış. Arada bir Nino'yu düşünür neler yaptı yine o sınavları arasında , Bir anne güzel bir yazı paylaştı mı acaba yine, Zerrin bu defa nasıl bir yemek macerası yaşadı acaba der, Berceste nasıl bir ilginç bir olay paylaştı , Hatice işe başladı mı , Mavi ve Portakal hangi filmi izledi diye merak eder, Çocuklaçocuğun yeni becerilerini göremediği için üzülürmüş. Ve daha takip ettiği pek çok hayatı okumak için beklermiş. Bloguna bir not bırakmak için yarım saat erken uyanmasına rağmen vakit dolmuş ve artık hazırlanması gerekmekteymiş. Bir aksilik olmazsa bir kaç güne kadar yeni paylaşımlarla buraya yine gelecekmiş.

Fotoğraf : Martha Stewart

6 yorum:

Sera dedi ki...

Bu küçük kız bunca koşuşturmanın arasında bir de yaramaz arkadaşının yanında; ona destek olurmuş:)Ve arkadaşı ona &yaptıklarına büyük minnnet duyarmış.Arkadaşım işler&sınavlar&iş gezileri yolunda gitsin inşallah.Bu küçük masal ,gelecek büyük başarılarının habercisi olsa gerek...

Zeynep dedi ki...

Estagfrullah Sera'cım ne yaptım ki ben. Asıl sen iyi ki varsın canım.

Bir Anne dedi ki...

Hic merak etme, Bir anne den yana kacirdigin bir sey olmadi, zira o da firsatini bulup hic bir sey paylasamadi arkadaslariyla. Ama ayni dertten muzdarip, ustune ustluk vefasiz hissediyor kendini, bugunu tatil ilan etti mesgalelerini bir yana atip, ins hem arkadaslarinin hem de blogunun gonlunu alabilir bugun.

MAVİ VE PORTAKAL dedi ki...

zeynepcim sen üzülme filmler arşivde kayıtlı.ne zaman istersen bakarsın.vakitsizliğin ve yoğunluğun ne demek olduğunu iyi biliriz.sen yeter ki iyi ol.gerisi olur.öptük seni

Berceste dedi ki...

Kolay gelsin! Baska ne diyebilirim ki? Istanbul'a yolun duserse haber et demekten baska :)

Cocukla Cocuk dedi ki...

Burada adımızı görünce mutlu olduk. İş ve sınavlar arasında kolay gelsin. Biz bekliyoruz senin güzel yazılarını,sen rahat ol.