Çarşamba, Nisan 22, 2009

Kristal Taş İşlemeli Çanta ve İnsanın İçine İşleyenler






Düşer mi diye düşündüğüm taşlar kenarlarındaki deliklerden çantaya dikilerek tutturuluyor. Tabi bu kadar aradan sonra lafa direk tasarımdan başlamak da olmuyor. Kardeşimin askerden izne gelmesi evde hepimizi O'na odakladı. Bu arada internetten makalelerini takip ettiğim bir Profesör Bursa'ya geldiğinde çalıştayına katılma fırsatı bulunca, aynı zamanda işyerinde Evteks 2009 fuarına katılma hazırlıkları çok yoğun bir şekilde devam edince sizden ayrı kalmak düştü bana. Kısacık şubat ayında yazdığım yazıların çokluğuna hayret ediyorum hala.



Doğaya bakıp psikolojik yorumlar yapmakla ilgili bir yönümden bahsetmiştim. Bu resimdeki güzelliklerin içinden çıkan çürükler de hata yaptığımda bana moral olması için.




Bu takım da tam olarak benzemese de iki hafta önce annemlere Mondi'den koltuk takımı hediye aldım. Annem mutlu olsa da babam pek sevinmedi masraf ettim diye. Sonradan öğrendiğime göre anananemlerin koltuk takımlarını da annem ilk çalışmaya başladığında almış. Gerçekten de anne babalar her şeyi çocuklarına söylemeseler de çocuklar onların yaptıkları gibi yapıyor. Koltuk hediye etme geni yoksa...













5 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Valla helal olsun annenlere aldım demek ne kadar da duygulanmışlardır. Kardeşinin de gelmesiyle çifte mutluluk olmuş. Çantaya da bayıldım takı vs babet oluyor da bu da denenmeli güzelmiş.

Zeynep dedi ki...

Stil direktörü çok teşekkürler söylediklerin için. Gerçekten de çifte mutluluk oldu. Kardeşim amelihat olduğu için geldi, rahat uzanacağı bir ortam olmuş oldu.

Stil Direktoru dedi ki...

Ya demek öyle :( O zaman rahat istirahat eder umarım ve tez iyileşir.Sevgiler.

Mehtap dedi ki...

Çanta çok şık olmuş.ellerinize sağlık.Koltuk takımını annenler güle güle kullansınlar.Ayrıca kardeşiniz için gözünüz aydın olsun.

Zeynep dedi ki...

Mehtap, çok teşekkür ederim.