Pazar, Ekim 18, 2009

Biricik Sözüm


Benim için çok özel olan bu kararı burada paylaşmak isteyimin nedeni '' bunu çileklitasarıma'a koy ne zamandır yazmıyorsun'' diyen tanıdıklarım değildi. Belki bir nebze olsa söze hazırlanacak bir kıza yardımcı olma isteğimdi. Bir haftada söze hazırlanmak zorunda kalan ve iş yerinde çok yoğun projelere başkanlık yapıp 8 lere kadar mesaiye kalmak zorunda olan biri olarak diyeceğim şu 'Allah öyle bir yardım ediyor ki, bir kerede tam aradığın kıyafeti bulduruyor, hazırlamak istediğin menüler kolaylıkla oluyor, ve daha bir sürü şey.Siz yeter ki O'na güvenin, O'na dayanın'' Söz merasimi için toplanan aile üyelerinin Değerli büyüğümüzün yaptığı duaya 'Amin' demesiyle bütün yorgunluklar geçiyor.
Ve de harika kardeşim İsmail'i gönderince Rabbim imdadıma herşey
en güzel şekilde tamamlanıyor...

9 yorum:

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

aman ne güzel bir haber bu .hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.

Zeynep dedi ki...

Çok teşekkür ederim. amin inşAllah sonuna ereriz bu yolun

NaZLI GüNLüK dedi ki...

:)) biricik güvercini ucuruyoruz artik evden... Allah hayirlisiyla sonuna erdirsin insallah! Hersey gönlünüzce olsun...

NaZLI GüNLüK dedi ki...

:)) biricik güvercini de ucuruyoruz artik evden... Onun icin mutluyuz, ama onu bir daha eskisi gibi görememekten korkuyoruz... Cok uzaklasma bizden oldu mu? Allah hayirlisiyla sonuna erdirsin... Seni coooooooooooook seven coooooooooooooook uzaklardan dostun :)

Zeynep dedi ki...

Nazlıcım olur mu öyle şey ben seni görmeden yapabilir miyim.Allah ömür verdikçe görüşeceğiz canım.

leyya dedi ki...

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.

Bir Anne dedi ki...

Zeynepcim, epey gec gordum sanirim ama, hayirli olsun canim benim. Rabbim hayirla ve guzelliklerle tamamina erdirsin. Dayandigin o Yuce Guc, her daim sizinle olsun. Iki cihanda saadetler temenni ediyorum canim.
Sevgilerle

didem taninmis dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun

Berceste dedi ki...

Ben gormeyeli ne guzel seyler olmus buralarda. Hayirli, ugurlu olsun. Allah tamamina erdirsin ve hep saglikli,mutlu olun!