Pazartesi, Temmuz 14, 2008

Kına Süsü Tasarımları-2 ve Çileklitasarım Neler Yapıyor




En son arkadaşlarımın düğün ve kınalarına gittiğimden bahsetmiş örnek olması açısından sunumları yayınlamıştım. Benim ve annemin en çok beğendiği süslerden birisi Sema'nın kına sunumu. Nikah düğün sırasında gerçekleştiği için yemek masalarının üzerine herkes için hazırlanmış nikah şekerleri de konulmuştu. Güzel kokulu nikah şekerlerinin kokusu düğün avlusuna yayılınca gecenin güzelliğiyle birlikte kokusu da hafızalara işledi.










Yüksek lisansın ilk dönemi bitip dersleri geçtiğim haberini alınca kendmi ne zamandır istediğim hobilerime verecek fırsat buldum ve annemin konsolunun önüne boncuklarla bu örtüyü işledim.






Babam ne kadar 'Uğraşma kızım hazırları var ' dese de , ben boncukları tek tek işlemekten gayet memnundum.



Bir de haftasonunda halamlar ve biz her yıl gitiğimiz Fıstıklı'da Serhat Motel'deydik. Fıstıklı Armutlu'ya bağlı bir köy, Yalova'ya 65 km uzaklıkta. Kısa haftasonu tatilleri için ideal bir yer.







5 yorum:

HÜLYA dedi ki...

Merhaba Zeynep hanim

Serhat Motel e her sene gittiginizi yazmissiniz.
Ben esim ile yurtdisinda (isviçre de) yasiyorum ve sizin sayfanizi SIK SIK ziyaret ediyorum. Hatta sizin sayfaniz benim kendi Blog sayfamda *Takip ettiklerim* altinda kayitli :-)
Serhat Motel in sayfasina baktim ve begendim. Denizi güzel ve sanirim, odalari, banyolari temiz.

Bir sorum olacak. Serhat Motel in fotograflarinda hep basi kapali bayanlar gördüm. Burasi kapali bayanlar içinmi yapilmis aceba?

Zeynep dedi ki...

Merhaba Hülya Hanım
Sayfayı sık sık ziyaret etmeniz beni çok memnun etti. Serhat motel için sorduklarınıza gelince, denizi için marmara kıyısındaki en iyi sahil diyebilirim. Odaları da temiz. Ama İsviçre'den gelip böyle mütevazi bir yerde tatil yapmayı istermisiniz bilmiyorum. Ben çok lüks otellerde kalmayı tercih ederdim bu moteli görünceye kadar. Ama burası bana çok samimi ve huzurlu bir ortam geldi. Bursa'ya da yakın olması nedeniyle burayı tercih etmeye başladık.
Diğer sorunuza gelirsek, bir yerin başı açıklar için veya kapalılar için diye bir ayrımı yapılamaz tabiki. Burada herkes tatil yapabilir. Motelin havuzunu gündüz saatlerinde hanımların kullanımına ayırmaları arzu edenler için tercih sebebi olabiliyor.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Tebrikler. Dönem arasında bol bol tatil yap. Konsolun üzerine işlediğin boncuklar çok güzel, hazırlar bunun yerini asla tutamaz.

HÜLYA dedi ki...

Zeynep hanim,
cevabiniz için çok tesekkür ederim.
Güzel günler dilerim.

Zeynep dedi ki...

Sevgili Çocukla çocuk çok teşekkür ederim. Gerçekten el emeğinin kıymetini bilen Sizin gibi insanların olduğunu bilmek ne güzel!