Çarşamba, Ağustos 24, 2011

Evlerde Renk Seçimi



Bu konu için çok fazla makale okudum, şu odanın rengi bu olursa psikolojisi şu olur diyen.Ama en güzelinin hissettiğim gibi seçmek olduğuna karar verdim. Renkleri katalogtan seçmek zorunda değilseniz canlı olarak gidip uygulamasını görmeniz daha güzel. Ama katalogtan seçmek durumunda kalan biri olarak katalog beni hayal kırıklığına uğratmadı. En fazla 3 renk çeşidine girmeniz sizin için avantajlı olacaktır.2 renk bile yeterli olabilir dağılımı iyi yapılırsa.

Misafir Odası: Kese Kağıdı
Oturma Odası:Kese Kağıdı
Antre: Kum Beji
Mutfak: Kum Beji
Yatak Odası:Kese Kağıdı
Çocuk Odası:Kum Beji

Fotoğraf: Renklerinden memnun kaldığımız Marshall


3 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

selam, ben de 8 ay kadar önce taşındığım evimin tüm dekorasyonuyla ilgilendim, bilmediğim malzeme, tanımadıgım marka kalmadı desem yeridir:)) boya secimi aşamasında kesekağıdı ve kum beji renklerini katalogda cok begenmiştim ama duvarlarda çok koyu oldu, lületaşı agırlıklı boyattık neticede

Zeynep dedi ki...

Cocukla Cocuk gerçekten insan kendi evini yapınca bir üniversite okumuş gibi oluyor. Kese kağıdı biraz koyu, ama ben duvarda sevdim.Kum beji daha açık.Çocuk odasını kum beji yaptırdığımız için çok seviniyorum.Çok ferah oldu.Lületaşını merak ettim, marshalla da baktım göremedim.

Cocukla Cocuk dedi ki...

filli boya olması lazım lületaşının.. ozellikle kapılarım beyaz olduğu için yakıştıgını dusunuyorum..kolay gelsin