Pazar, Ağustos 31, 2008

Eylül Çiçekleri


Yazın son demlerini yaşadığımız şu günlerde Eylül itibariyle tempo tekrar artmaya başlayacağı için küçük küçük sızlanmalar görüyorum çevremde. Okulların açılması, Ramazan derken kendimizi sonbaharda bulacağız yakında. Benim de yaza veda ederken en zorlandığım durum çiçeklerden ayrılış olması nedeniyle Marha Stewart'taki her mevsim çiçeklerini görünce içim ferahladı.












Geçen yıl Zafer bayramında okuldan yeni mezun olmuş bir mühendis olarak blog dünyasına günlük yazılar bırakırken, bu yıl resmi tatil olmasına rağmen işe gitmekten kendini alıkoyamayan, bir yandan günün ilk ışıklarında Portakalağacından öğrendiği tarifi yapıp fotoğrafını çekmeye çalışan biri olarak hayatımda epey bir değişiklik olduğunu fark ettim.
































































Bu sabah ramazan için tavsiyeler başlıklı yazılar araştırırken rastladığım bir sayfa dikkatimi çekti. 'An eight-step Ramadan Plan for Sisters' .Dün gece rüyamda iftar sofrası için telaş yaptığımı gördüğümden olacak yemekten sorumlu biz hanımlara Ramazan'ı 5 yıldızlı iftar sofraları yerine haftada bir defa ve misafirler geldiğinde özenle hazırlanacağını aile üyeleriyle önceden konuşmayı önermesi en çok dikkatimi çeken kısmı oldu.



Şimdiden Ramazanını kutlar, güzelliklere vesile olmasını dilerim.















4 yorum:

Bir Anne dedi ki...

Canim, Ramazanin mubarek olsun.
Sevgiyle,
Nurgul

Aslı Altan Altundal dedi ki...

Ramazan önerisi güzel , hayırlı ramazanlar...

Berceste dedi ki...

Çiçeklerin renkleri insanın içini açıyor.
Sonbaharda rengarenk yapraklar da çiçeklere benziyor.
Sevgiler...

Zeynep dedi ki...

Nurgül'cüğüm inşAllah hepimizin Ramazanı mübarek olsun canım.

Aslı Hanım, beğenmenize sevindim.

Berceste'ciğim çok doğru söylüyorsun sonbaharda renkli aslında ben gereksiz yere endişeleniyorum sanırım.